Wandbekleding Bluekens
Transformeer uw ruimte met onze creatieve interieuroplossingen

Ontdek hoe onze decoratieve elementen een unieke sfeer creëren in uw bedrijfsomgeving.

Interieuraankleding Wolfram Roosendaal (1)

Creëer een unieke sfeer met onze interieurdecoraties

Onze interieuroplossingen omvatten creatieve decoraties die passen bij uw merkidentiteit en de gewenste sfeer. Van muurillustraties tot vloergraphics, we bieden op maat gemaakte oplossingen die een blijvende indruk achterlaten. 

Wanddecoratie Wolfram Roosendaal

Wanddecoratie

Van levendige foto's op plexiglas tot elegante acoustische panelen, wij helpen je om je interieur te transformeren en een blijvende indruk te maken. Onze op maat gemaakte wanddecoraties zijn perfect voor kantoren, winkels, restaurants en meer.

Wandbekleding dometic

Wandbekleding

Geef uw bedrijfsruimte een make-over doormiddel van fantastisch fotobehang of acoustisch behang. Een betaalbare oplossing die indruk maakt.

Raambelettering dometic

Raambelettering

Of het nu gaat om het waarborgen van privacy, het verfraaien van uw kantoren of het aankleden van uw winkel, wij bieden een scala aan oplossingen, van glasets folie tot volledig geprinte raamfolie.

Wandlogo Dometic

Wandlogo's

Of het nu gaat om het versterken van uw merkidentiteit, het toevoegen van een professionele uitstraling aan uw kantoor of het creëren van een gastvrije sfeer in uw winkel, onze wandlogo's bieden een effectieve en visueel aantrekkelijke oplossing.

Wandlogo Vermetten
Ontdek meer mogelijkheden voor uw interieur

Naast onze interieurdecoraties bieden we nog meer oplossingen om uw ruimte te verfraaien en aan te passen aan uw behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons volledige assortiment aan interieurproducten en -diensten.

De printastische XL printers van DWD Groep

Mimaki CJV 160plus printer

Onze Mimaki CJV300-160plus printer, een 8-kleuren eco-solvent printer, biedt een breed kleurbereik dat nauw aansluit bij uw PMS-huisstijlkleuren. De duurzame eco-solvent inkten garanderen een langdurige en hoogwaardige printkwaliteit. Met deze machine printen we vooral stickers en spandoeken.

Agfa Anapurna vlakbed

Onze Agfa Anapurna vlakbedprinter is ideaal voor het afdrukken van diverse materialen, waaronder grote reclameborden, verpakkingsdozen, POS materialen en spandoeken. De snelheid van deze printer zorgt ervoor dat prints efficiënt en in hoog tempo worden geproduceerd.

DWD #1

Bestandscontrole of opmaak

In onze studio staan we voor je klaar, of je nu behoefte hebt aan een ontwerpvoorstel of hulp nodig hebt bij het beoordelen van je eigen digitaal bestand. Op onze website vindt je een speciale pagina met gedetailleerde aanleverspecificaties. Als je ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag op weg.

DWD #10

Exceptionele afwerking

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment hoogwaardige laminaten, waardoor jouw prints niet alleen beschermd zijn maar ook een professionele uitstraling krijgen.

Onze geavanceerde Zünd snij- en freesmachine voegt dar nog een laag van nauwkeurigheid aan toe, waardoor elk bord, sticker of verpakking met precisie wordt gesneden en gefreesd. Ontdek de mogelijkheden van onze afwerkingsopties en til jouw grootformaat prints naar een hoger niveau van verfijning en kwaliteit.

We kunnen verschillende bewerkingen voor je uitvoeren, afhankelijk van de geschiktheid van het product.

Contour snijden icon

Contoursnijden

Het nauwkeurig snijden van vinyl (stickers), zeildoek of kunststof platen in zowel rechte als complexe.

Half insnijden icon

Kiss Cut

Het aanbrengen van halfsnedes (kiss-cuts) in vinyl, zowel in rechte als zeer complexe vormen.

Tekenen Icon

Tekenen

Het nauwkeurig markeren van materialen zoals zeildoek of vinyl mey onze pen-tool op de Zund snijmachine.

Rillen Icon

Rillen

Het gebruik van het rilwiel op onze snijmachine voor het rillen van massief karton en dunne kunststofplaten.

Ocillerend snijden icon

Ocillerend snijden

Het zagen van Reboard honingraatkarton of halfmassieve platen, door middel van oscillerende snijtechniek.

V cut snijden icon

V-cut snijden

Het aanbrengen van halfsnedes (kiss-cuts) in vinyl, zowel in rechte als zeer complexe vormen.

Frezen icon

Frezen

Freesbewerking wordt vooral toegepast bij harde materialen, zoals kunsstof platen, vooral bij grotere hoeveelheden en aanzienlijke diktes, waar snijden moeilijker is.

Embossen Icon

Stansen

Stansen wordt vooral in plaatbewerking toegepast met behulp van een stansmachine. Het is met name efficiënt en kosteneffectief bij hoge aantallen en herhalende werkzaamheden.

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP