DWD #47
Disclaimer

Ontdek onze disclaimer voor essentiële informatie.

Onze disclaimer

Laatst bijgewerkt op 11-01-2024

Door gebruik te maken van www.dwd-groep.nl ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als je het niet eens bent met enig deel van deze disclaimer, wordt geadviseerd de website niet te gebruiken.

Intellectueel Eigendom

De inhoud van www.dwd-groep.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, audio- of videoclips, en software, is het eigendom van DWD b.v. en is beschermd door auteursrecht, merkenrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DWD b.v. materiaal van de website te kopiëren, verspreiden, reproduceren of op enigerlei wijze te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Disclaimer van Aansprakelijkheid

De informatie op www.dwd-groep.nl is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ons inspannen om de informatie actueel en juist te houden, kunnen wij geen garanties geven over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van www.dwd-groep.nl.

Externe Links

www.dwd-groep.nl kan links bevatten naar externe websites waar wij geen controle over hebben. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, privacypraktijken of enige schade veroorzaakt door het gebruik van externe websites.

Door www.dwd-groep.nl te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer. Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 085 077 26 26 of per e-mail op info@dwd-groep.nl.

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP