Bluekensbeurs
Maak indruk op beurzen met onze op maat gemaakte oplossingen

Laat uw merk opvallen op beurzen en evenementen met onze uitgebreide selectie van producten en diensten.

Beursstand DSV

Ons uitgebreide assortiment voor beurzen

DWD Groep biedt een breed scala aan producten en diensten die speciaal zijn ontworpen om uw aanwezigheid op beurzen te versterken. Van opvallende banners en displays tot gepersonaliseerde promotieartikelen, wij leveren hoogwaardige oplossingen die uw merk laten stralen.

Beurswand DSV Zipper

Beurswanden

Maak een onvergetelijke indruk op beurzen met onze op maat gemaakte beurswanden. Van eenvoudige oplossingen tot op maat gemaakte kartonnen wanden en displays.

Beursbalie van Iperen

Beursbalies

Of het nu gaat om het registreren van bezoekers, het demonstreren van producten of het voeren van gesprekken met potentiële klanten, onze beursbalies bieden een praktische en stijlvolle oplossing voor uw stand. 

Roll up banners van Iperen

Roll-up banners

Compact, draagbaar en eenvoudig op te zetten, onze roll-up banners bieden een snelle en effectieve manier om uw boodschap te communiceren op beurzen, evenementen of in uw eigen bedrijfsruimte.

Folderrekken

Folderrekken

Presenteer uw marketingmateriaal professioneel en overzichtelijk met onze folderrekken. Folderrekken bieden een praktische en aantrekkelijke oplossing om uw materiaal te tonen op beurzen, in winkels of in kantoorruimtes. 

Kwalitatieve verpakkingen laten drukken bij DWD Groep in Roosendaal
Verpakkingen

Of het nu gaat om het presenteren van samples, het verpakken van promotiemateriaal of het creëren van geschenksets, onze verpakkingen zijn perfect voor gebruik op beurzen en evenementen.

Relatiegeschenken bedrukken
Gifts

Wij bieden een breed scala aan geschenken die perfect zijn voor gebruik op beurzen en evenementen. Van praktische items tot luxe producten, onze geschenken zijn ontworpen om uw merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten.

Textielframe DW
Textielframes

Deze veelzijdige oplossingen zijn perfect voor het creëren van opvallende visuele displays in uw kantoor, winkel of op beurzen en evenementen. Met hoogwaardige stoffen en strakke frames bieden onze textielframes een elegante en professionele presentatie voor uw merk.

Geef jouw verpakking een upgrade met de stickers op rol van DWD Groep
Stickers

Of het nu gaat om het aanbrengen van uw logo op stands, het markeren van speciale aanbiedingen of het versieren van uw producten, onze geprinte stickers bieden een veelzijdige en effectieve marketingoplossing.

Algemene foto huisstijl drukken.nl
Drukwerk

Of u nu op zoek bent naar flyers, brochures, posters of visitekaartjes, wij bieden een uitgebreid assortiment drukwerkoplossingen om uw boodschap effectief over te brengen. 

DWD #42
Meer dan alleen beursmaterialen

Naast onze specifieke beursmaterialen biedt DWD Groep ook een scala aan andere print- en leveringsdiensten die kunnen bijdragen aan het succes van uw beursdeelname. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met al uw drukwerkbehoeften voor beurzen en evenementen.

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP