Banner
Laat uw merk stralen met promotionele artikelen en relatiegeschenken

Ontdek hoe onze gepersonaliseerde items uw bedrijf onderscheiden en blijvende indrukken achterlaten.

Relatiegeschenken bedrukken

Versterk uw merk met onze relatiegeschenken

Ontdek hoe onze gepersonaliseerde items uw merk versterken en blijvende indrukken achterlaten. Onze promotionele artikelen en relatiegeschenken variëren van praktische dagelijkse items tot unieke geschenken voor speciale gelegenheden. We bieden op maat gemaakte oplossingen die de betrokkenheid vergroten en uw bedrijf onderscheiden.

Bedrukte pennen

Bedrukte pennen

Praktisch en effectief als relatiegeschenk voor elke gelegenheid. Kies uit verschillende stijlen en kleuren om uw merk te laten stralen. 

Bedrukte Agenda Leijsen

Kantoorartikelen

Muismatten, etuis of webcamcovers, allemaal met de mogelijkheid om uw logo toe te voegen. Praktisch en memorabel. 

Kop en schotel bedrukken

Mokken

Perfect voor thuis, op kantoor of als relatiegeschenk, onze mokken bieden een praktische en stijlvolle manier om uw merk te promoten. Met hoogwaardige materialen en nauwkeurige bedrukking zorgen onze mokken voor een blijvende indruk bij elke slok. 

Bedrukte tas vemetten

Tassen

Rugtassen, draagtassen of papieren weggeeftassen. Laat tassen bedrukken met uw logo en laat jouw klanten reclame voor jouw merk maken terwijl ze onderweg zijn.

Gadgets bedrukken
Gadgets

Van slimme technologie tot leuke hebbedingen, onze gadgets zijn perfect om uw waardering te tonen aan klanten en medewerkers. 

Outdoor relatiegeschenken bedrukken
Outdoor

Van handige zakmessen tot praktische rolmaten en sportartikelen, wij bieden een scala aan functionele geschenken die perfect zijn voor avontuurlijke geesten.

drinkwaren bedrukken
Drinkwaren

Elegante waterflessen of stijlvolle koffiemokken, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige drinkwaren die perfect zijn om uw merk te promoten. Personaliseer met uw logo of boodschap voor een uniek geschenk dat dagelijks wordt gebruikt en gewaardeerd. 

Verpakkingen voor uw relatiegeschenken
Verpakkingen

Geef uw relatiegeschenken de perfecte presentatie met onze op maat gemaakte verpakkingen! Van elegante sleeves en stijlvolle dozen tot praktische tassen, wij bieden een scala aan verpakkingsoplossingen die uw geschenken nog specialer maken. 

Relatiegeschenken bedrukken door DWD Groep 2
Meer dan alleen promotie

DWD Groep biedt niet alleen promotionele artikelen aan, maar ook een scala aan andere diensten om uw merk te versterken en uw bedrijf te laten groeien. Van marketingstrategieën tot drukwerkoplossingen, wij zijn uw partner voor succes.

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP