Wij staan voor kwaliteit en efficientie, maak kennis met DWD Groep
Oplossingen op maat voor de industrie

Ongekende kwaliteit doormiddel van de juiste drukmethodes.

Ongekende kwaliteit industriële bedrukking doormiddel van innovatieve drukoplossingen in Dordrecht en Roosendaal.

Innovatieve industriële drukoplossingen

DWD Groep staat synoniem voor innovatieve industriële drukoplossingen. Onze geavanceerde technologieën en expertise stellen ons in staat om hoogwaardige resultaten te leveren voor diverse industriële toepassingen. Of het nu gaat om seriematig zeefdrukwerk, gedetailleerde tampondruk, nauwkeurig graveren of veelzijdig printen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant.

Laat uw bedieningspanelen bedrukken bij DWD Groep in Dordrecht.
Bedieningspanelen
Graveren
Brochures huisstijl-drukken.nl
Technische handleidingen
Laat jouw magneetlabels printen bij DWD Groep in Dordrecht en Roosendaal
Magneetlabels
DWD #2
Bisonyl printen
Laat jouw industriële stickers printen bij DWD Groep in Dordrecht voor de beste kwaliteit.
Industriële stickers
DWD #6
Hoogwaardige resultaten voor unieke toepassingen

Onze focus ligt op precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met behulp van geavanceerde technologieën en onze toegewijde vakmensen leveren we hoogwaardige resultaten die perfect zijn afgestemd op de vereisten van diverse industriële toepassingen.

Ontdek de veelzijdige drukmethodes van DWD Groep voor de industrie.

Bij DWD Groep ben je op het juiste adres voor industriële zeefdrukvan top kwaliteit.

Zeefdruk

Zeefdruk biedt de industrie een scala aan voordelen voor drukwerk. Met zijn duurzaamheid en mogelijkheid om levendige, op maat gemaakte ontwerpen te produceren op verschillende materialen, verrijkt zeefdruk het industriële drukproces. Of het nu gaat om het markeren van producten, veiligheidssignalering of branding op producten, zeefdruk biedt een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor diverse industriële drukbehoeften.

DWD Groep biedt jarenlange ervaring in tampondruk voor de industrie aan.

Tampondruk

Tampondruk is een druktechniek die veel wordt gebruikt in de industrie vanwege zijn vermogen om gedetailleerde en nauwkeurige ontwerpen over te brengen op complexe oppervlakken. Het kan worden toegepast voor het bedrukken van producten zoals elektronische componenten, medische apparaten, machineonderdelen en gereedschappen. Met tampondruk kunnen logo's, serienummers, waarschuwingssymbolen en andere informatie duidelijk worden afgedrukt op materialen zoals plastic, metaal, glas en keramiek. Deze veelzijdige techniek draagt bij aan het creëren van professionele en gepersonaliseerde industriële producten en componenten.

Graveren

Graveren is een precisietechniek die in de industriële sector wordt gebruikt om permanente markeringen of ontwerpen aan te brengen op een verscheidenheid aan materialen, zoals metaal, kunststof, glas en hout. Deze techniek maakt gebruik van geavanceerde machines om via verschillende methoden, zoals lasergraveren of mechanisch graveren, nauwkeurige en duurzame markeringen te creëren. Industriële toepassingen van graveren omvatten het markeren van serienummers, barcodes, logo's, technische specificaties en veiligheidswaarschuwingen op producten, onderdelen en gereedschappen. Het resultaat is een hoogwaardige en langdurige markering die bestand is tegen slijtage, corrosie en andere omgevingsinvloeden, waardoor graveren een essentiële techniek is voor industrieel drukwerk.

Laat uw industriële stickers digitaal printen bij DWD Groep in Roosendaal en Dordrecht.

Digitaal printen

Digitaal printen is ideaal voor het printen van onder andere gepersonaliseerde en variabele data zoals streepjescodes en QR-codes. Ook worden veelal stickers geprint voor de industriële sector. Deze stickers worden vervolgens afgewerkt met speciale soorten laminaten zoals polycarbonaat of krasvaste UV-laminaat.

De printastische XL printers van DWD Groep

Mimaki CJV 160plus printer

Onze Mimaki CJV300-160plus printer, een 8-kleuren eco-solvent printer, biedt een breed kleurbereik dat nauw aansluit bij uw PMS-huisstijlkleuren. De duurzame eco-solvent inkten garanderen een langdurige en hoogwaardige printkwaliteit. Met deze machine printen we vooral stickers en spandoeken.

Agfa Anapurna vlakbed

Onze Agfa Anapurna vlakbedprinter is ideaal voor het afdrukken van diverse materialen, waaronder grote reclameborden, verpakkingsdozen, POS materialen en spandoeken. De snelheid van deze printer zorgt ervoor dat prints efficiënt en in hoog tempo worden geproduceerd.

DWD #1

Bestandscontrole of opmaak

In onze studio staan we voor je klaar, of je nu behoefte hebt aan een ontwerpvoorstel of hulp nodig hebt bij het beoordelen van je eigen digitaal bestand. Op onze website vindt je een speciale pagina met gedetailleerde aanleverspecificaties. Als je ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag op weg.

DWD #10

Exceptionele afwerking

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment hoogwaardige laminaten, waardoor jouw prints niet alleen beschermd zijn maar ook een professionele uitstraling krijgen.

Onze geavanceerde Zünd snij- en freesmachine voegt dar nog een laag van nauwkeurigheid aan toe, waardoor elk bord, sticker of verpakking met precisie wordt gesneden en gefreesd. Ontdek de mogelijkheden van onze afwerkingsopties en til jouw grootformaat prints naar een hoger niveau van verfijning en kwaliteit.

We kunnen verschillende bewerkingen voor je uitvoeren, afhankelijk van de geschiktheid van het product.

Contour snijden icon

Contoursnijden

Het nauwkeurig snijden van vinyl (stickers), zeildoek of kunststof platen in zowel rechte als complexe.

Half insnijden icon

Kiss Cut

Het aanbrengen van halfsnedes (kiss-cuts) in vinyl, zowel in rechte als zeer complexe vormen.

Tekenen Icon

Tekenen

Het nauwkeurig markeren van materialen zoals zeildoek of vinyl mey onze pen-tool op de Zund snijmachine.

Rillen Icon

Rillen

Het gebruik van het rilwiel op onze snijmachine voor het rillen van massief karton en dunne kunststofplaten.

Ocillerend snijden icon

Ocillerend snijden

Het zagen van Reboard honingraatkarton of halfmassieve platen, door middel van oscillerende snijtechniek.

V cut snijden icon

V-cut snijden

Het aanbrengen van halfsnedes (kiss-cuts) in vinyl, zowel in rechte als zeer complexe vormen.

Frezen icon

Frezen

Freesbewerking wordt vooral toegepast bij harde materialen, zoals kunsstof platen, vooral bij grotere hoeveelheden en aanzienlijke diktes, waar snijden moeilijker is.

Embossen Icon

Stansen

Stansen wordt vooral in plaatbewerking toegepast met behulp van een stansmachine. Het is met name efficiënt en kosteneffectief bij hoge aantallen en herhalende werkzaamheden.

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP