Homevisual Groen waas #2
Polvo

Reclame die opvalt en indruk maakt

Inzet Familie

Onze kleurrijke reis met DWD

Een bouwmarkt vertelt over samenwerken met DWD

Bij Polvo Bouwmarkt gaat het niet alleen om materialen en gereedschappen; het gaat om het creëren van een kleurrijke ervaring voor onze klanten. In onze samenwerking met DWD Groep hebben we niet alleen een drukwerkpartner gevonden, maar ook een creatieve bondgenoot die onze visie begrijpt en versterkt. Samen hebben we unieke verhalen en indrukwekkende indrukken gecreëerd die de essentie van Polvo weerspiegelen. Hier delen we graag ons verhaal over de betekenisvolle samenwerking met DWD, die verder gaat dan woorden en afdrukken.

Als Polvo Bouwmarkt hebben we altijd gestreefd naar meer dan alleen het aanbieden van bouwmaterialen. We wilden een plek creëren waar klanten inspiratie opdoen en waar kleurrijke ideeën tot leven komen. Toen we in contact kwamen met DWD Groep, ontdekten we al snel dat deze samenwerking meer was dan alleen een zakelijke relatie. DWD is voor ons een waardevolle partner geworden die begrijpt wat we willen overbrengen naar onze klanten.

Samen hebben we niet alleen onze drukwerkbehoeften aangepakt, maar hebben we ook gewerkt aan het vertalen van de unieke identiteit van Polvo in al onze uitingen. Of het nu gaat om reclamemateriaal, winkelinrichting of promotionele items, DWD heeft ons geholpen om een samenhangende en herkenbare uitstraling te creëren. Het is een partnerschap waarbij we onze ideeën tot leven zien komen, met aandacht voor detail en een kleurrijke touch die onze bouwmarkt onderscheidt.

Wat DWD Groep voor ons betekent, gaat verder dan drukwerk. Ze zijn een creatieve kracht die ons helpt om de bouwmarkt van de toekomst te zijn. We zijn dankbaar voor de samenwerking en kijken uit naar nog vele kleurrijke hoofdstukken die we samen zullen schrijven. Met DWD aan onze zijde voelen we ons gesteund en geïnspireerd om keer op keer de lat hoger te leggen. Samen blijven we bouwen aan een kleurrijke toekomst voor Polvo Bouwmarkt en onze gewaardeerde klanten.

DWD #15

druk

Kwalitatief drukwerk, van offset tot groot formaat

DWD #1

media

Creatieve vormgeving, DTP en sociale media strategie├źn

DWD #450

reclame

Opvallende autobelettering, doeltreffende gevelreclame en meer

Neem contact met ons op

Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn
DWD 2 bewerkt scaled
DWD 2023 Logo RGB

Onze passie voor kwaliteit en creativiteit resulteert in opvallend drukwerk die uw verhaal tot de verbeelding laten spreken. Ervaar de kracht van kleurrijke verhalen voor een blijvende impact.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en updates rechtstreeks in je inbox! Meld je aan voor onze nieuwsbrief

druk-print-reclame

Vroenhoutseweg 2b
4703 SJ Roosendaal

0165 570686
info@dwd-groep.nl
Bekijk op Google maps

Wij zijn geopend:
maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.15 uur
vrijdag 08.30 tot 17.00 uur

zeefdruk-textieldruk

© DWD Groep 2023

Delen