DWD #34
Offsetdruk voor hoogwaardige drukwerkresultaten

Vertrouw op kwaliteit voor een ongeëvenaarde drukervaring.

DWD #230

Verken de wereld van Offsetdruk

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van offsetdruk, waarbij we hoogwaardige drukwerkoplossingen leveren die blijven hangen en indruk maken. Leer meer over onze innovatieve technologieën en expertise die elk project naar een hoger niveau tillen.

visitekaartjes van Bluekens
Huisstijl drukwerk
Flyers
Flyers
Werkbloks Bartels 1
Doordruksets
Brochures huisstijl-drukken.nl
Brochures
Enveloppen vermetten accountants
Enveloppen
Posters
Posters
DWD #36
Ervaar de precisie van onze offsetdrukpersen

Verken onze geavanceerde drukfaciliteit, waar vakmanschap en moderne technologie perfect samensmelten. Met onze nauwgezette zorg voor offsetdrukpersen garanderen we superieure drukkwaliteit en consistente kleuren. Kies voor ons ervaren team om jouw projecten tot leven te brengen met levendige en precieze afdrukken, en bespaar bij grote oplages dankzij de kosteneffectieve voordelen van offsetdruk

DWD #1

Bestandscontrole of opmaak

In onze studio staan we voor je klaar, of je nu behoefte hebt aan een ontwerpvoorstel of hulp nodig hebt bij het beoordelen van je eigen digitaal bestand. Op onze website vindt je een speciale pagina met gedetailleerde aanleverspecificaties. Als je ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag op weg.

DWD #26

Perfecte afwerking voor professioneel drukwerk

Bij DWD Groep streven we naar perfectie in elk detail van uw drukwerk. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan afwerkingsmogelijkheden, waaronder foliedruk, lamineren, stansen en meer.

Met onze hoogwaardige afwerkingsopties kunt u uw projecten naar een hoger niveau tillen en een blijvende indruk achterlaten. Laat uw drukwerk opvallen en geef het de professionele uitstraling die het verdient. Ontdek hoe onze verfijnde afwerking uw ontwerpen tot leven kan brengen.

We kunnen verschillende bewerkingen voor je uitvoeren, afhankelijk van de geschiktheid van het product.

Stansen

Stansen

Hierbij worden vormen uitgesneden uit het drukwerk om unieke vormen of uitsparingen te creëren. 

Vernis

Vernis

Een coating die op het drukwerk wordt aangebracht.  Er zijn verschillende soorten vernis, waaronder glanzend, mat en spotvernis.

Lamineren

Lamineren

Een dunne plastic film die op het oppervlak van het drukwerk wordt aangebracht voor extra bescherming en een luxe uitstraling. Het kan zowel glanzend als mat zijn.

Rillen Icon

Rillen

Het gebruik van het rilwiel op onze cylinder voor het rillen van onder andere massief karton.

Foliedruk

Foliedruk

Hierbij wordt metallic of gekleurde folie op specifieke delen van het drukwerk aangebracht om accenten of details te benadrukken.

Binding

Binding

Verschillende bindmethoden zoals nietjes, lijmen, genaaid binden of wire-o binding, afhankelijk van het drukwerk en de gewenste uitstraling.

Frezen icon

Boren

Hierbij wordt doormiddel van een boormachine gaatjes in het drukwerk geboord. Ideaal voor onder andere papier dat in een ringbandmap dient te komen. 

Lasersnijden

Lasersnijden

Hierbij wordt doormiddel van een laserstraal het drukwerk precies naar een gewenste vorm gesneden. 

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP