Interieur bij ons bedrijf in Roosendaal

Bij DWD-Groep B.V. in Roosendaal bent u op het juiste adres voor uw interieuraankleding. Heeft u een nieuw pand of wilt u uw huidige pand personaliseren? Aan de hand van uw wensen maakt ons bedrijf in Roosendaal uw interieuraankleding op maat. 

Interieur- en wanddecoratie van A tot Z geregeld door onze specialisten in Roosendaal

Bij onze specialisten in Roosendaal kunt u zowel zakelijk als particulier terecht voor interieuraankleding afgestemd op uw huisstijl of persoonlijke smaak. Fotobehang, eventueel naadloos uit 1 baan, of bedrukt doek in een textielframe kunnen een ruimte van de juiste sfeer voorzien. Textielframes zijn er in alle soorten en maten, van wandvullend tot verplaatsbaar. Met led-verlichting achter het doek is het alsof de wand gaat leven, maar ook wanneer u de akoestiek wilt verbeteren is een speciaal textieldoek in frame en hele goede oplossing daar deze het geluid storende omgevingsgeluiden absorberen en werken tegelijk ook nog eens brandvertragend. Ook (rol)gordijnen en raambelettering zijn te voorzien van een eigen design, maar heeft u plannen voor het aanpassen van uw interieur dan maken wij graag een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Wij bieden namelijk verschillende extra diensten, het proces begint bij het ontwerp voor uw interieuraankleding. Onze ervaren ontwerpers in de studio in Roosendaal verzorgen het maken van het ontwerp, met hun ruim 20+ jarige ervaring in de creatieve wereld bent u verzekerd van een uniek en professioneel design dat aansluit op uw wensen. Na het leveren van uw producten kunnen onze monteurs de montage volledig uit handen nemen en alle producten op de gewenste plek monteren. 

Neem contact met ons op voor een ontwerp

Heeft u interesse in interieurdecoratie of het laten aankleden van uw wand door DWD GROEP b.v. in Roosendaal? Kom dan gerust langs om uw wensen te bespreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te mailen naar info@dwd-groep.nl of door te bellen naar +31(0) 165 57 06 86. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.