Promotioneel textiel bedrukken bij ons bedrijf in Roosendaal

Promotioneel textiel laten bedrukken? Bij DWD Groep in Roosendaal bent u op het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment promotioneel textiel en wij hebben hele goede relaties met de verschillende leveranciers, waardoor wij ook met spoed snel aan uw wensen kunnen voldoen. 

Promotioneel textiel zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf of evenement 

Wij bieden u een breed assortiment hoogwaardige kleding aan, welke wij graag voor u voorzien van de benodigde reclame-uitingen. Zowel via flex-, transfertechniek, zeefdruk of borduurtechniek: wij kunnen alles voor u verzorgen. Wij zijn hierdoor in staat uw huisstijl door te voeren in een representatieve stijl voor alle evenementen en gelegenheden. Hieronder vindt u het assortiment aan promotioneel textiel die wij kunnen leveren. 

Naast promotionele kleding heeft DWD Groep ook een ruim assortiment werk-, veiligheids- en bedrijfskleding. Hiervoor hebben we altijd een passende oplossing, hoge kwaliteit en een bijpassende uitstraling. Maar naast herkenbaarheid door middel van het bedrukken van kleding bent u bij DWD Groep voor onder andere autobelettering, visitekaartjes en raambelettering op het juiste adres.