News image

Maak kennis met onze nieuwe webshop!

Wij zijn een lange tijd bezig geweest met het creeëren van een webshop die mooi aansluit bij de DWD-Groep B.V. en zijn hier in geslaagd. In deze moderne tijd moeten we inspelen op snelle veranderingen waarna wij als groep hebben besloten een webshop toe te voegen. De wel-bekende drukwerk webshops zijn al enige tijd bekend onder een grote groep particulieren en ondernemers, maar wij zagen dat er toch vraag was naar een stukje waar deze online drukwerk webshops niet over beschikken. 

Waarom kiezen voor 123reclame.nu?

En dan nu de vraag, waarom zou ik dan voor 123reclame.nu kiezen? De DWD-Groep b.v. die is begonnen als de Wouwse Drukkerij heeft inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van druk- en printwerk. In deze 50 jaar is de sector enorm veranderd, waar vroeger veelal werd gekozen voor drukken kiezen we tegenwoordig steeds vaker voor printen. Waar wij ons mee onderscheiden is het ontzorgen van onze klanten.

Omdat onze webshop direct in verbinding staat met de DWD-Groep B.V. kunnen wij al onze diensten verlenen. Het bestellen van een product begint meestal met het maken van een ontwerp, dit is een erg creatief en tijdvullend proces, waardoor niet elk persoon hier de tijd en kennis voor heeft. Daarom kunnen onze ontwerpers in de studio u helpen met het maken van een uniek ontwerp die aansluit bij uw wensen. 

Zodra u bijvoorbeeld een reclamebord of spandoek heeft besteld wilt u natuurlijk dat deze producten zo snel en goed mogelijk op de juiste plaats hangen of staan. Onze groep beschikt over een mooi montage team die over jarenlange ervaring beschikken, dit zorgt ervoor dat u  zelf niet op de ladder hoeft te gaan staan, maar dat de montage volledig uit handen wordt genomen.

Ook grotere projecten kunnen uitgezet worden via onze groep. Bestelt u bijvoorbeeld een aantal bouwhekdoeken, maar u beschikt niet over bouwhekken, dan kunnen wij dit volledig voor u naar wens verzorgen. Ons team zal ervoor zorgen dat de bouwhekken inclusief de bouwhekdoeken op de juiste plaats neergezet worden.

Benieuwd naar onze webshop? 

Bekijk direct onze webshop via de onderstaande link. 

https://123reclame.nu