Voorraad beheer geregeld door onze drukkerij in Roosendaal

DWD Groep in Roosendaal zorgt regelt naar wens uw voorraad. Wij kunnen indien u wilt uw producten waarvoor u geen ruimte heeft voor u beheren. In ons MIS systeem bouwen wij uw eigen omgeving zodat u 24/7 kunt zien wat de huidige voorraad is, een afroeporder plaatsen of een bestelling maken om uw voorraad weer op het gewenste aantal te krijgen. 

Uw voorraad 24/7 in beeld 

Wij als DWD-Groep streven al ruim 50 jaar lang naar het verlenen van de hoogste service. Wij hebben er daarom voor gekozen om een MIS systeem aan onze diensten toe te voegen. In dit MIS systeem bouwen wij uw eigen omgeving zodat u 24/7 kunt zien wat uw huidige voorraad is, een afroeporder plaatsen of een bestelling maken om uw voorraad weer op het gewenste aantal te krijgen. 

Tevreden klant 

Een van onze gewaardeerde opdrachtgevers DSV Global Transport & Logistics maakt gebruik van hun eigen omgeving in ons MIS systeem. Voor de werknemers van DSV is het eenvoudig om (afroep)orders te plaatsen op elk moment van de dag. Via deze manier is onze klant verzekerd van een snelle levering en ze kunnen zelf hun voorraad bekijken.