Afneembare menukaarten bij DWD groep
Maak indruk met onze afneembare menukaarten

Laat je klanten altijd een frisse blik werpen op jouw menu.

Menukaarten printen voor Chagall in Roosendaal

Creëer impact met afneembare menukaarten voor jouw horecazaak!

Geef jouw menu een vernieuwende touch met onze afneembare menukaarten. Perfect voor drukbezochte horecagelegenheden en evenementen. Maak indruk op je gasten terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een hygiënische en professionele presentatie.

Afneembare menukaarten

Ontdek de voordelen

Hieronder vind je een aantal voordelen van de afneembare menukaarten. Mocht je toch nog vragen hebben over de bruikbaarheid van dit product raden we je aan contact met ons op te nemen.

Scheurvast, waterbestendig en antistatisch

Bruikbaar tussen 95ºC en -40ºC

Hoogwaardig synthetisch materiaal met een mat oppervlak

Full service

Profiteer van onze complete dienstverlening, waarin we je van A tot Z ondersteunen.

50+ jaar ervaring

Met een indrukwekkende ervaring van 50 jaar zijn we een betrouwbare partner die vakmanschap levert.

Eigen productie

Wij hebben alles in eigen huis, waardoor we efficiënt werken en optimale controle over het proces behouden.

We kunnen verschillende bewerkingen voor je uitvoeren, afhankelijk van de geschiktheid van het product.

Stansen

Stansen

Hierbij worden vormen uitgesneden uit het drukwerk om unieke vormen of uitsparingen te creëren. 

Vernis

Vernis

Een coating die op het drukwerk wordt aangebracht.  Er zijn verschillende soorten vernis, waaronder glanzend, mat en spotvernis.

Lamineren

Lamineren

Een dunne plastic film die op het oppervlak van het drukwerk wordt aangebracht voor extra bescherming en een luxe uitstraling. Het kan zowel glanzend als mat zijn.

Rillen Icon

Rillen

Het gebruik van het rilwiel op onze cylinder voor het rillen van onder andere massief karton.

Foliedruk

Foliedruk

Hierbij wordt metallic of gekleurde folie op specifieke delen van het drukwerk aangebracht om accenten of details te benadrukken.

Binding

Binding

Verschillende bindmethoden zoals nietjes, lijmen, genaaid binden of wire-o binding, afhankelijk van het drukwerk en de gewenste uitstraling.

Frezen icon

Boren

Hierbij wordt doormiddel van een boormachine gaatjes in het drukwerk geboord. Ideaal voor onder andere papier dat in een ringbandmap dient te komen. 

Lasersnijden

Lasersnijden

Hierbij wordt doormiddel van een laserstraal het drukwerk precies naar een gewenste vorm gesneden. 

DWD #5
Ontdek onze eigen productie van afneembare menukaarten

Van ontwerp tot afdruk, onze afneembare menukaarten worden zorgvuldig vervaardigd in onze eigen faciliteiten. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en nauwlettend toezicht te houden op elk detail, zodat we jou de beste resultaten kunnen bieden en ook nog eens flexibel zijn.

De digitale printers van DWD Groep

HP Indigo 7K Digital Press@2x

Ontdek onze krachtige HP Indigo digitale perssen - de perfecte combinatie van precisie en veelzijdigheid. Met zijn geavanceerde technologieën biedt onze Indigo hoogwaardige drukresultaten met levendige kleuren en scherpe details. Of het nu gaat om gepersonaliseerde marketingmaterialen, variabele data-printing of kleine oplagen, onze HP Indigo staat garant voor uitstekende resultaten, keer op keer.

Konica Minolta

Onze Konica Minolta productieprinter biedt veelzijdigheid en efficiëntie. Met de mogelijkheid om onafgewerkte losse vellen te printen, lange vellen tot 864 mm dubbelzijdig te printen. Bovendien biedt het systeem de breedste mediavariëteit op de markt.

DWD #1

Bestandscontrole of opmaak

In onze studio staan we voor je klaar, of je nu behoefte hebt aan een ontwerpvoorstel of hulp nodig hebt bij het beoordelen van je eigen digitaal bestand. Op onze website vindt je een speciale pagina met gedetailleerde aanleverspecificaties. Als je ergens niet uitkomt, aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. We helpen je graag op weg.

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Laat onze specialisten u begeleiden bij het opstellen van een op maat gemaakte offerte en het verstrekken van het gewenste advies. Wij staan klaar om u te assisteren en uw project tot een succes te maken.

DWD #1
KVGO logo

Copyright ® 2024 DWD b.v.

DWD 2023 Logo RGB DIAP