Diensten

Hieronder zijn onze diensten te vinden.

Druk

In onze geavanceerde drukkerij staan van begin- tot eindproces de meest moderne machines ter beschikking. Door onze jarenlange ervaring en hoge kennis van onze prepress mensen en drukkers drukken wij op onze offsetpersen gecertificeerd drukwerk volgens de ISO 12647-2 standaard. Onze prepress medewerkers staan u graag bij om uw bestanden op de juiste manier aan te leveren om een zo hoog mogelijke kwaliteit te halen. DWD druk | print | media b.v. is even zo gespecialiseerd in het vakkundig afwerken van uw drukwerk en kan aan alle wensen voldoen. Vraag dus direct een offerte aan voor uw drukwerk of om advies en mogelijkheden.

Print

Digitaal drukwerk is ideaal wanneer u een kleine oplage wenst of als u bijvoorbeeld een gepersonaliseerde mailing heeft. Ook de levertijden kunnen extreem snel zijn als dit noodzakelijk is. Doordat onze machines van de laatste generatie digitale drukpersen zijn, kunnen wij tegen lage kosten produceren en leveren we een stabiele en hoge kwaliteit. Laat ons uw printwerk voorrekenen en u zult versteld staan van de kostenbesparing welke u kunt verwezenlijken om het bij ons te laten doen.
Vele vaste relaties brengen hun periodieke mailingen bij ons onder, waarbij wij alles uit handen nemen tot het aanbieden bij een verzendhuis aan toe.

Media

Wij denken graag met u mee over uw marketingplan en de uitvoering hiervan. Bij het maken van elk marketingplan zal nagedacht worden of en hoe u omgaat met social media, een website en eventueel een webshop. Voor veel bedrijven zal het plan bestaan uit een mix van off- en online reclame, want uw bedrijf ontkomt er niet aan ook online vindbaar te zijn. Ook voor het online "visitekaartje" zijn wij graag uw partner.

Reclame

Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten over te halen tot aanschaf van producten en diensten.

Maas reclame | sign | promotie verzorgt voor u onder andere: autoreclame, reclameborden en spandoeken. Het gaat te ver om in deze online-presentatie een volledig inzicht in onze prijsstellingen te geven. Na inventarisatie van uw wensen, maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sign

Ook de gevel van uw winkel of bedrijfspand kunnen wij voorzien wij van beeldmerk en/of reclameteksten conform uw eigen huisstijl. Lichtbakken, gevelbeplating en freesletters: iedere techniek is mogelijk. Zowel intern als extern kunnen wij uw kantoor of pand vindbaar maken door middel van bewegwijzering in diverse vormen en afmetingen.

Promotie

Bij Maas reclame | sign | promotie b.v. hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen uw product of dienst optimaal te promoten.
Dat klanten zichzelf bij u melden is zeer onwaarschijnlijk, daarom zult u dus zelf uw product of dienst moeten gaan promoten.
Hier zijn verschillende mogelijkheden voor en deze mogelijkheden spreken wij dan ook graag met u door.
U kunt hierbij denken aan een promotieteam gekleed in promotionele kleding, maar ook een give a way welke de klant zal herinneren aan uw product of dienst.
Interesse wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.