Diensten

Hieronder zijn onze diensten te vinden.

Druk

Uw betrouwbare drukkerij in Roosendaal

In onze geavanceerde drukkerij in Roosendaal, dichtbij Breda staan van het begin- tot het eindproces de meest moderne machines ter beschikking. Door onze jarenlange ervaring en hoge kennis van onze specialisten en drukkers, drukken wij op onze offsetpersen hoogwaardig en gecertificeerd drukwerk volgens de ISO 12647-2 standaard. Omdat we de productie in eigen beheer hebben bij DWD GROEP b.v., profiteert u van flexibele dienstverlening. Uw producten worden doorgaans binnen één week geleverd.

De specialisten van onze drukkerij in Roosendaal, nabij Breda, staan voor u klaar

Wanneer u de drukker inschakelt van onze drukkerij in Roosendaal, nabij Breda, assisteren wij u van A tot Z. De prepress specialisten staan u graag bij om uw bestanden op de juiste manier aan te leveren om een zo hoog mogelijke kwaliteit te halen. Prepress omvat alle processen en procedures die een rol spelen tussen de creatie van een printopmaak en het uiteindelijke drukken. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig afwerken van uw drukwerk, zoals briefpapier, en voldoen altijd aan uw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of ontvang deskundig advies

Bent u geïnteresseerd in het laten drukken van diverse producten voor uw bedrijf in Bergen op Zoom? Onze drukkerij in Roosendaal, nabij Breda, levert u diverse promotiematerialen. Na de inventarisatie van uw wensen, maken wij bij DWD GROEP b.v. graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Bent u nog niet zeker hoe u de diensten van onze drukker in Roosendaal wilt inschakelen? Dan voorzien we u graag van een passend advies dat aansluit op uw wensen en behoeften. Heeft u vragen over onze dienstverlening of ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@dwd-groep.nl of door te bellen naar +31 (0) 165 57 06 86. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze drukkerij in Roosendaal, nabij Breda. 

Print

Uw specialist op het gebied van digitaal drukwerk in Roosendaal

Digitaal drukwerk van DWD GROEP b.v. in Roosendaal is ideaal wanneer u een kleine oplage wenst of als u bijvoorbeeld gepersonaliseerde mailing heeft. Omdat wij uit eigen productie leveren, zijn we erg flexibel en zijn de levertijden extreem snel indien dit noodzakelijk is. Normaal gesproken leveren wij digitaal drukwerk binnen één week nadat u een bestelling heeft geplaatst bij uw bedrijf in Roosendaal.

Digitaal drukwerk in Roosendaal tegen scherpe prijzen

Doordat de machines van onze drukkerij in Roosendaal bestaan uit de laatste generatie digitale drukpersen, kunnen wij tegen lage kosten produceren en leveren we een stabiele kwaliteit. Laat ons uw digitaal drukwerk in Roosendaal, nabij Breda voorrekenen en u zult versteld staan van de kostenbesparing. Vele vaste relaties in onder meer Bergen op Zoom brengen hun periodieke mailings bij ons onder. Hierbij nemen wij alles uit handen, tot het aanbieden bij een verzendhuis aan toe.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Als u digitaal drukwerk wilt laten uitvoeren door een specialist, komt u langs bij onze printshop in Roosendaal en levert u uw bestanden aan. Wij helpen u graag bij de realisatie van uw wensen. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te e-mailen naar info@dwd-groep.nl of door te bellen naar +31 (0) 165 57 06 86. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur.

Media

Wij denken graag met u mee over uw marketingplan en de uitvoering hiervan. Bij het maken van elk marketingplan zal nagedacht worden of en hoe u omgaat met social media, een website en eventueel een webshop. Voor veel bedrijven zal het plan bestaan uit een mix van off- en online reclame, want uw bedrijf ontkomt er niet aan ook online vindbaar te zijn. Ook voor het online "visitekaartje" zijn wij graag uw partner.

Reclame

Reclame laten maken door een specialist in Roosendaal

Voor het laten maken van diverse soorten reclame is DWD GROEP b.v. u graag van dienst. Reclame is een vorm van communicatie met als doel potentiële klanten over te halen tot aanschaf van uw producten en diensten.

Wij verzorgen diverse soorten reclame met ons bedrijf in Roosendaal

U schakelt onze expertise in Roosendaal in voor uiteenlopende vormen van reclame. Wij verzorgen onder andere: autoreclame, vlaggen, print en reclameborden en spandoeken. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, dan maken we na inventarisatie van uw wensen graag vrijblijvend een offerte op voor u. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Het is belangrijk dat uw bedrijf gezien wordt

De markt lijkt voor veel branches verzadigd van aanbieders. Daarom is het erg belangrijk dat u goed gezien wordt. Voor sommigen betekent dit voornamelijk online reclame maken. Voor anderen door voor het bedrijfspand vlaggenmasten te plaatsen of andere vormen van reclame en promotie te gebruiken die wij in Roosendaal aanbieden. We denken graag met u mee over een manier die aansluit op uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van reclame door onze specialisten in Roosendaal? Of bent u geïnteresseerd in de andere diensten van DWD GROEP b.v., zoals het laten bedrukken van bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@dwd-groep.nl of door te bellen naar +31 (0) 165 57 06 86

Sign

Ook de gevel van uw winkel of bedrijfspand kunnen wij voorzien wij van beeldmerk en/of reclameteksten conform uw eigen huisstijl. Lichtbakken, gevelbeplating en freesletters: iedere techniek is mogelijk. Zowel intern als extern kunnen wij uw kantoor of pand vindbaar maken door middel van bewegwijzering in diverse vormen en afmetingen.

Promotie

Bij Maas reclame | sign | promotie b.v. hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen uw product of dienst optimaal te promoten.
Dat klanten zichzelf bij u melden is zeer onwaarschijnlijk, daarom zult u dus zelf uw product of dienst moeten gaan promoten.
Hier zijn verschillende mogelijkheden voor en deze mogelijkheden spreken wij dan ook graag met u door.
U kunt hierbij denken aan een promotieteam gekleed in promotionele kleding, maar ook een give a way welke de klant zal herinneren aan uw product of dienst.
Interesse wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.